Global Brands Marketing Intern

Business Studies and/or Management Science, Communication and Information Sciences, Languages and Philological Sciences
Netherlands
Breda
Period: 
1 Sep, 2023 to 28 Feb, 2024
Deadline: 
31 Aug, 2023

General information

Duration: 
6 months
Commitment: 
Part-Time
Description: 

Bij AB InBev dromen we groots. Het brouwen van 's werelds meest geliefde bieren, het bouwen aan iconische merken zoals Stella Artois, Budweiser, Corona en het creëren van betekenisvolle momenten is wat ons inspireert. 

We dragen eigenaarschap hoog het vaandel en zijn niet bang om groot te dromen, omdat we weten dat we samen alles kunnen bereiken. Bouwen aan een meer duurzame, inclusieve en lonende toekomst. Van elke uitdaging een kans maken. Laten we dus samen de uitdaging aangaan. Cheers to dreaming big. 

Wat ga je doen?

Als Brand Management stagiair(e) ben je werkzaam op ons hoofdkantoor in Breda voor de merken Corona & Bud. In deze stage draai je volledig mee in het marketingteam waarbij je vanaf dag één verantwoordelijk bent voor je eigen projecten en taken. Hierbij kun je denken aan het organiseren en evalueren van merkactivaties en zorgen voor merkzichtbaarheid op partnerlocaties in retail en horeca. Ook kun je pro-actief initiatieven aandragen die bijdragen aan de groei van de merken Corona & Bud in Nederland. Daarnaast zijn er ook administratieve taken zoals het verwerken van klantcontact, het intern uitdragen van marketingactiviteiten en het bijhouden van de administratie. Doordat het takenpakket van deze stage zeer divers is, zijn wij op zoek naar een professionele persoonlijkheid, die deze taken op een serieuze manier uitvoert en pro-actief te werk gaat.

 

Wie zoeken wij

  • Een commerciële HBO of WO student;
  • Een meewerk- of afstudeerstagiair(e) die minimaal 4 dagen meewerkt voor minimaal 5-6 maanden;
  • Een proactieve, zelfstandige en professionele werkhouding;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
  • Iemand die zorgvuldig en accuraat werkt;
  • Analytisch vermogen en goede Excel vaardigheden;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar iemand die een stapje extra zet;
  • Specialisatie in marketing/communicatie is een pre;
  • In het bezit van een rijbewijs.

 

Wat bieden wij?

AB Inbev Nederland is onderdeel van de grootste brouwer ter wereld. Op de Nederlandse biermarkt is AB InBev Nederland de tweede speler. Een challenger, die altijd op zoek is naar innovaties en verbeteringen. Stage lopen bij AB InBev betekent werken in een bijzondere en dynamische omgeving waarbij je echt meedraait in het marketingteam. We bieden je een uitdagende stageperiode waar je onderdeel bent van een ambitieuze, maar informele bedrijfscultuur. Tijdens jouw stage krijg je de kans om relevante commerciële ervaring op te doen in de wereld van FMCG. Zo zal je de verschillende vakgebieden binnen de commerciële afdeling leren kennen, maar ben je uiteindelijk natuurlijk het meeste bezig met het marketingstuk. Je krijgt eigen marketingprojecten waarbij je je eigen kennis en ideeën in de praktijk kunt brengen. Het pand ligt op vijf minuten lopen vanaf het centraal station in Breda

 

In deze functie heb je het potentieel om zowel ons bedrijf als je carrière te transformeren. Je krijgt de ondersteuning en coaching die je nodig hebt om te slagen. We zijn een meritocratie, met veel ruimte voor groei en ontwikkeling, dus je weet dat je harde werk zal worden beloond. We moedigen je aan om groots te denken en je doelen na te streven. Je krijgt de kans om creatief te zijn en samen te werken met internationale teams. Zo kun je een wereldwijd netwerk opbouwen en heb je directe controle over je carrière en de richting die je kiest.  

 

We gaan door met het bouwen van een team dat meer ondersteunend, inclusiever en meer collaboratief is. Een team dat divers is in achtergrond, vaardigheden en ervaring. 

 

Dus als je groots droomt, maar je bent bezorgd dat je niet perfect past bij de functiebeschrijving, raden we je toch aan om te solliciteren. Misschien ben jij wel de juiste kandidaat om ons te helpen een toekomst met meer cheers te creëren. 

 

Als toonaangevende wereldwijde brouwer zetten we ons in om mensen samen te brengen voor een betere – en meer gelijke – wereld. Een meer gelijke wereld begint wanneer iedereen kan gedijen. Bij AB InBev waarderen we de diversiteit van culturen, perspectieven, vaardigheden en ervaringen binnen ons personeelsbestand, en we moedigen vrouwen, mensen van kleur, LGBTQ+ personen, mensen met een handicap, leden van etnische minderheden, in het buitenland geboren inwoners en veteranen sterk aan om te solliciteren. 

 

Als dit klinkt als de buitenkans waarop je hebt gewacht, meld je dan vandaag nog aan. 

Requirements
Languages: 
English: Proficient User C1
Dutch: Proficient User C2