Intern Wholesale

Business Studies and/or Management Science, Communication and Information Sciences, Languages and Philological Sciences
Netherlands
Breda
Period: 
1 Sep, 2023 to 29 Feb, 2024
Deadline: 
31 Aug, 2023

General information

Duration: 
6 months
Commitment: 
Part-Time
Description: 

Over AB InBev Nederland N.V.

Merken als Bud, Hertog Jan, Jupiler, Tripel Karmeliet, Hoegaarden en Leffe ken je waarschijnlijk al wel. Deze merken zijn allemaal onderdeel van AB InBev, de grootste bierbrouwer ter wereld. Met het landelijke hoofdkantoor in het gezellige Breda, een liefde en passie voor alles wat te maken heeft met bier en altijd een uitdaging om op te pakken, is AB InBev een bedrijf waar liefhebbers en geïnteresseerden hun hart op kunnen halen.

 

Afdeling Wholesale Management

Er zijn ontelbare horecazaken waar er bieren van AB InBev geschonken worden. Het is echter zo dat niet alle horecazaken hun bieren geleverd krijgen door of inkopen bij AB InBev. Sommige horecazaken kiezen ervoor om zaken te doen met lokale drankenhandels, die op hun beurt weer afnemen bij AB InBev. Deze lokale drankenhandels, die eigenlijk fungeren als tussenverkopers, noemen we Wholesalers.

De afdeling waar je terecht komt is dan ook de Wholesale Management afdeling. Op deze afdeling wordt de algehele samenwerking met Wholesalers geregeld en in goede banen geleid. Denk hierbij aan het beoordelen van, communiceren richting en het bepalen van doelstellingen met deze Wholesalers. Als stagiair(e), ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van deze processen. Je bent in sommige gevallen de tussenschakel tussen de afdeling en de Wholesalers en draagt dus een zekere verantwoordelijkheid binnen de samenwerking met deze Wholesalers.

 

Wat zoeken wij?

  • Een meewerk-of afstudeerstagiair(e) die minimaal 4 dagen meewerkt;
  • Iemand die aanpakt en initiatief durft te nemen;
  • Iemand die zorgvuldig en accuraat werkt;
  • HBO werk- en denkniveau, met een commerciële- of bedrijfskundige opleiding;
  • Analytisch vermogen met een goede Excel vaardigheid;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar juist een flexibelere instelling;
  • Beschikbaar vanaf september.

 

Wat bieden wij?
Uiteraard bieden wij hier ook iets voor terug. Je komt te werken in een jonge en dynamische omgeving, waarin je erg veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt mogelijkheden om mee te denken over vraagstukken en zelf proactief hiermee aan de slag te gaan. En naast je werkzaamheden op de Wholesale Management afdeling krijg je altijd de kans om kennis te maken met de andere afdelingen die werkzaam zijn binnen AB InBev. Buiten de informele bedrijfscultuur bieden wij dus vooral kansen. Kansen die je met open armen kunt grijpen.

Requirements
Languages: 
Dutch: Proficient User C2