Internationell affärsutvecklare till Evenses i Amsterdam (Internship)

Business Studies and/or Management Science, Communication and Information Sciences
Netherlands
Amsterdam
Period: 
17 Mar, 2024 to 19 May, 2024
Deadline: 
3 Mar, 2024

General information

Duration: 
5 months
Commitment: 
3-4 days per week
Description: 

Marknad: Sverige

Period: Helst 6 månader (minst 4 månader)

Språk: Svenska (modersmål) och engelska (måttlig)

Plats: Amsterdam, Nederländerna

Från: November 2018

 

Om tjänsten:

Evenses Entertainment är en underhållningsbokningsplattform som erbjuder över 1000 olika underhållningsalternativ för offentliga evenemang, bröllop, fester och företagsevenemang. För närvarande befinner företaget sig i en internationell expansionsfas. Vi är verksamma i Nederländerna, Belgien och Tyskland och håller på att starta upp den brittiska, svenska och danska marknaden. Vi letar efter en entusiastisk, entreprenöriell och energisk svensk intern som får saker gjorda.

Som intern jobbar du i ett ungt och entreprenöriellt team där du är nära involverad i den internationella expansionen på den svenska marknaden. Du får mycket frihet och personligt ansvar för följande uppgifter:

- Fortsätt att etablera och expandera den svenska webbplatsen och operationen, vilket inkluderar: lägga till nya leverantörer, SEO sidor, bloggar och översättningar.

- Arbeta med online marknadsföring (SEO / SEA) och sociala medier.

- Överför information och promo-material till leverantörer och kunder.

- Hitta nya leverantörer, kunder och upprätta ”smarta partnerskap"

- Daglig support: hantera kundförhandlingar och support via telefon och e-post.

- Hantera kundförfrågningar, bokningskontrakt och fakturor.

- Bygga upp den svenska försäljningsstrategin, så att vi snabbt kan växa på den svenska marknaden.

Profil för den ideala kandidaten:

Du har svenska som modersmål och har inga problem med att kommunicera flytande på svenska både skriftligt och muntligt. Du gillar utmaningen att etablera den svenska webplatsen i ett nytt land och en ny marknad. Att rekommendera kunder, organisera evenemang och leverera en professionell service något som tilltalar dig. Du är en smart arrangör, kan få saker och ting gjorda och tänker som en entreprenör. För närvarande studerar du på master-, magister- eller kandidatnivå vid ett universitet. Företrädesvis studerar du marknadsföring, försäljning, kommunikation, industriellekonomi, företagsekonomi eller nationalekonomi. Du kan arbeta självständigt och har ett intresse för eller en koppling till underhållningsindustrin. Du är kreativ, stresstålig, engagerad och har inte en 9 till 5 mentalitet. Matchar detta med din personlighet och kompetens? Då kanske du är den vi söker.

Compensation: 
Financial compensation
Salary
Other
Years of Experience required: 
No

Additional Information

Skicka in ditt motivationsbrev och ditt CV till oss (på engelska) via post eller e-post: E-post: [email protected] eller Post: Evenses HR Attn Thomas Verheul Oude Schans 85-4 1011 KW Amsterdam
Requirements
Languages: 
English: Independent User B2
Swedish: Proficient User C2
Level of Studies: 
Bachelor
Skills: 
sv