Online Sales Internship

Business Studies and/or Management Science, Communication and Information Sciences
Netherlands
Utrecht
Period: 
14 Feb, 2021 to 13 Aug, 2021
Deadline: 
1 Dec, 2020

General information

Duration: 
5 months
Commitment: 
Full-time
Description: 

Houd jij wel van een uitdaging en ben je sociaal ingesteld? Lijkt het je leuk om de hele dag door mensen te helpen en blij te maken? Dan is dit de perfecte stage voor jou!

 

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het benaderen van huiszoekenden via facebook. Vervolgens neem je contact met ze op via de email of telefonisch en zoek je een passend huis voor ze in onze database. Is het een match? Mooi, dan maak jij het contract in orde en sluit je de deal! Natuurlijk word je hiervoor uitgebreid getraind en krijg je voldoende begeleiding.

 

Ook is het mogelijk om met andere afdelingen samen te werken zoals marketing, Finance en Customer support. Door de kleine schaal van ons bedrijf is samenwerking heel belangrijk en zal je vaak betrokken worden bij andere taken. De tijden kunnen variëren, waardoor je de ene dag misschien wat later begint en dus ook langer door moet. Kortom: Elke dag is anders, zoveel verantwoordelijkheid als je zelf wil en je maakt écht een verschil.

 

Waar kom je terecht?

University Housing is een start-up, opererend vanaf de Maliebaan in Utrecht. Wij zijn vastgoedbeheerder voor particuliere verhuurders en maken het huren voor beide partijen zo eenvoudig mogelijk. Verhuurders worden volledig ontzorgd en huurders krijgen een hotel ervaring: ze hoeven alleen hun koffer mee te nemen, de rest regelen wij.

 

Het team waar je mee werkt is jong maar ambitieus. De meeste contacten zullen plaatsvinden met twintigers en andere stagairs. Er loopt ook nog wel eens een verdwaalde dertiger rond (onze CEO) en op andere afdelingen hebben we ook wat mensen met meer ervaring. Ons motto, wat ook groot in het kantoor hangt, is ‘’Work Hard, Play Harder’’. Tijdens de corona tijd is dat wat lastig, maar na een week hard werken houden wij zeker van een feestje!

 

Dus heb jij:

-        Affiniteit met Social Media

-        Altijd een praatje klaar

-        Geen 9 tot 5 mentaliteit

-        Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

-        Een stageplek nodig tussen nu en september voor je HBO of Universitaire studie (bij voorkeur 3e of 4e jaars)

-        Niets te doen door Corona en wil je toch aan de slag

 

Stuur dan een mailtje met je telefoonnummer, CV en een korte uitleg wie jij bent naar ([email protected]?), dan nemen wij contact met je op!

Compensation: 
Financial compensation
Other
Years of Experience required: 
Yes
Requirements
Languages: 
English: Proficient User C1
Dutch: Proficient User C2
Level of Studies: 
Bachelor